جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 9 May, 2025
مجله ویستا
ناگت مرغ با ذرت | طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
مواد لازم برای ناگت مرغ با ذرت

طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
مرغ 2قطعه (سینه)
ذرت نصف لیوان
خامه نصف لیوان
شیر 1لیوان
پیاز 2عدد
تخم مرغ 2عدد
برنج 1لیوان
کره 4قاشق غذاخوری (آب شده)
آرد سوخاری به میزان لازم
آرد به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
فلفل له میزان لازم
برگ بو 2عدد
سیر 2حبه

ابتدا در ظرفی مناسب مقدار کمی روغن ریخته و مرغ را در آن کمی تفت دهید و بعد با برگ بو،سیر،1عدد پیاز و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
پیاز باقی مانده را رنده زده و با مقداری کره تفت دهید و بعد 6قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد از بین برود و بعد مرغ را به آن اضافه کنید.بعد از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.
ذرت را با مقدار آب و نمک بپزید و برنج را نیز به صورت کته دم کنید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.سپس آنها را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که کرمی و غلیظ شود سپس مخلوط پیاز سرخ شده با آرد و کره ، تکه های مرغ ، برنج پخته ، ذرت ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید ، مخلوط را داخل ظرف در بسته و به مدت 2 تا3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از اینکه مایه ناگت سرد شد مواد را از یخچال خارج کنید ، دستتان را مرطوب کنید و تکه هایی به یک اندازه از مایه ناگت بردارید و کف دست تان حالت دهید و گرد کنید .
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند سپس به نوبت ناگت ها را داخل آرد سفید و تخم مرغ بزنید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید تا تمام سطح ناگت ها به آرد آغشته شود.
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، ناگت ها را داخل روغن داغن قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود
نکات
1. در صورت تمایل به جای آرد سوخاری از خرده نان استفاده کنید.
2. هتر است پیاز را قبل از اضافه کردن کره کاملا تفت دهید تا آبش تبخیر شود تا بعد از اضافه کردن کره طعم آن به خوبی در غذا مشخص باشد.
3. میتوانید ناگت ها را پس از آماده سازی داخل نایلون بگذارید و منجمد کنید.
4. در صورت تمایل از مقداری قارچ سرخ شده و نخود فرنگی هم در غذا استفاده کنید.
ناگت مرغ با ذرت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ناگت مرغ با ذرت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست